top of page

Valmennus

 

Vierailevat valmentajat:

 

Meillä on ilo tarjota tanssijoille vaihtelua, näkyvyyttä ja kansainvälisiä tanssin tuulia vierailevien valmentajien muodossa. Tanssikoulullamme vierailee joka kuukausi ulkomaalainen valmentaja. Joka toinen kuukausi tarjolla on lattareita ja joka toinen kuukausi vakioita. Toivotamme kaikki kiinnostuneet tanssijat mukaan ryhmiin ja yksityistunneille.

 

Elokuu

Tanssikoulullamme vierailee latinalaistanssiopettaja Olga Kosmina 7-9.8.2020 Pärnusta.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmiin laita viestiä info.dcdiamond@gmail.com ilmoitathan samalla, mikäli haluat yksityistunteja Olgalta.

 

Olgan vahvuus on musikaalisuudessa ja tekniikassa. Hän on tanssinut itsekin menestyksekkään uran ja on valmentanut/valmentaa monia tanssijalupauksia. 

Tule kokemaan Olgan tunnit ja hakemaan uutta inspiraatiota harjoitteluusi!

Ryhmätunteja tarjolla C-A tanssijoille 4 x45min (ryhmät jaettu siten, että 2x45min / päivä) E-D tanssijoille tarjolla 1x45min ryhmä.

 

Yksityistunteja tarjolla rajoitettu määrä. Seuran omat tanssijat ovat etusijalla yksityistunteja varattaessa, samoin kun ryhmätunteja täytettäessä. 

Hinta ryhmätunneille:

C-A ryhmät 2x45min ryhmät 25 € ja 4x45min ryhmät 40 € / henkilö. (Vierailevat tanssijat 2x45min 30 € ja 4x45min 50 € / henkilö, sisältää salimaksun)

E-D ryhmä 1x45min 12,50 € (Vierailevat tanssijat 15 € / henkilö, sisältäen salimaksun)

Yksityistunnit 50 € / 45min / pari

 

Syyskuu

Tanssikoulullamme vierailee vakiotanssiopettaja Oleg Kuznecov 18-20.9.2020 Riikasta. 

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmiin laita viestiä info.dcdiamond@gmail.com ilmoitathan samalla, mikäli haluat yksityistunteja Olegilta.

 

Olegin vahvuus on ehdottomasti siinä, että hän osaa ”suomentaa” tekniikka, tuomalla siihen helposti ymmärrettäviä esimerkkejä. Tunnit ovat täynnä hyviä harjoitteita, joista saa paljon inspiraatiota oma harjoitteluun. Oleg on valmentanut jo vuosien ajan vakioita DC Diamond ry:ssä.

Ryhmätunteja tarjolla C-A tanssijoille 4 x45min (ryhmät jaettu siten, että 2x45min / päivä) E-D tanssijoille tarjolla 1x45min ryhmä. Yksityistunteja tarjolla rajoitettu määrä. Seuran omat tanssijat ovat etusijalla yksityistunteja varattaessa. 

Tule kahmimaan itsellesi uutta buustia tanssiisi!

 

Hinta ryhmätunneille:

C-A ryhmät 2x45min ryhmät 25 € ja 4x45min ryhmät 40 €. / henkilö (Vierailevat tanssijat 2x45min 30 € ja 4x45min 50 €, / henkilö, sisältäen salimaksun)

E-D ryhmä 1x45min 12,50 € (Vierailevat tanssijat 15 €, sisältäen salimaksun)

Yksityistunnit 50 € / 45min / pari

Syyskuu

Sunnuntaille 27.9.2020 suunnitteilla tanssin tehopäivä. Kilpailuidemme kansainväliset tuomarit antavat tunteja salillamme. Lisätietoja tulossa pian….

Lokakuu

Olga Kosmina vierailee salillamme myös lokakuussa, tarkemmat päivämäärät tulossa.

Marraskuu

Tanssikoulullamme vierailee vakiotanssiopettaja Oleg Kuznecov 13-15.11.2020 Riikasta. 

Voit varata jo paikkasi tälle kerralle.

Joulukuu

Olga Kosmina vierailee salillamme myös joulukuussa, tarkemmat päivämäärät tulossa.

bottom of page