050 367 3515

Radiomiehenkatu 3, 20320 Turku, Finland

©2017 BY DC DIAMOND RY. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Harrasteryhmät

Tanssi tuo iloa ja valoa, hyvää mieltä ja hengästymistä, leikkisyyttä

ja tunnetta elämään. Tule nauttimaan

musiikista ja tanssista.

Harrastetanssi

DC Diamondissa voi kilpatanssin lisäksi harrastaa tanssia

myös ilman paria. Tunneilla voit tanssia oman kuntosi mukaan.

Tanssin riemun ohella pystyt helposti pitämään sykkeen

koholla ja näin kohottamaan kuntoa.

 

Työhyvinvointi

Tarjoa työntekijöillesi mukaansa tempaava, piristävä ja virkistävä liikuntatuokio. Voimme räätälöidä yrityksellenne TYHY-päivään sopivan tanssitunnin tai – kurssin. Tyhy-toiminta voidaan järjestää DC Diamondin salilla tai yrityksenne tiloissa.

 

Bailatino

Bailatino (rekisteröity tavaramerkki) on tanssillinen liikuntamuoto, jonka perusajatuksena on tuoda ihmiset lähemmäksi latinalaista musiikkia ja latinalaista tanssia sekä latinalaiskulttuuria. Bailatinon tarkoituksena on poistaa musiikillisesta liikunnasta siihen helposti kohdistuvia suorituspaineita.

Bailatinossa ei vaadita tanssitekniikan osaamista, vaan tärkeämpää on luoda ilmapiiri, jossa liikkuja nauttii oman vartalonsa käytöstä omien resurssiensa mukaan sekä kokee oppimisen että onnistumisen riemua.

 

Bailatinossa syketasot vaihtelevat paljonkin ryhmän taitojen mukaan. Bailatinotunnin aikana nautitaan musiikista ja pidetään hauskaa yhdessä muun ryhmän kanssa. Kunto ja tanssitaito kohoaa huomaamatta. Jokaiselle harrastajalle löytyy sopiva tasoryhmä, alkeistason tunneista aina jatkotason tunteihin. Ikä, sukupuoli, koko tai taitotaso eivät ole koskaan esteenä tunneille osallistumiseen.