Lastenryhmät

 

Lasten kilpatanssin alkeet

Torstaisin alkaen 20.8.2020 kello 17.00–18.00 

Ryhmä on tarkoitettu yli 7-vuotiaille kilpatanssista kiinnostuneille tanssijan aluille. Alkeiskurssilla tutustutaan tanssin maailmaan opetellen kuuden kilpatanssin peruskuviot. (Valssi, tango ja quickstep ja samba, cha-cha ja jive.)

 

Ryhmään voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta ja ilman paria. Tarvitset vain vaatteet, joissa on mukava liikkua ja iloisen mielen. 

Tähtioppilaiden taitoja pääsee ihastelemaan joulunäytöksessä kauden päättyessä. Uusille tanssijoille, kaksi ensimmäistä kertaa maksutta.

Ryhmät alkavat viikolla 34 ja päättyvät viikkoon 51.

Syysloma viikolla 42

Hinta: 70 € sis. jäsenmaksu, sisaralennus 10 €


Ilmoittaudu: Tästä

Ohjaaja: Assi Rusi

Dancemix

 

Maanantaisin 18.00–19.00 alkaen 17.8.2020


Tällä monipuolisella, rytmikkäällä ja mukaansa tempaavalla tunnilla yhdistellään eri tanssilajeja. Vaikutteita on mm. street dancesta (hip hop), breikistä ja discotanssista. Tunnit sisältävät myös helppoa akrobatiaa, mielikuvitusta herätteleviä freestyle osuuksia sekä näiden lisäksi tietysti äärimmäistä tanssin iloa. Tunneilla
tanssitaan tämän hetken trendikkäimpien biisien tahdissa.


Tunnit sopivat kaikille yli 7-vuotiaille, jotka ovat innostuneet liikkumisesta, tanssista, musiikista ja yhdessä tekemisestä.


Tanssijoiden taitoja pääsee ihastelemaan joulunäytöksessä kauden päättyessä. Uusille tanssijoille, kaksi ensimmäistä kertaa maksutta.


Ryhmät alkavat viikolla 34 ja päättyvät viikkoon 51.
Syysloma viikolla 42

Hinta: 70 € sis. jäsenmaksu, sisaralennus 10 €


Ilmoittaudu: Tästä
​​
Ohjaaja Rosa Blom

 

Kids Dance 4-5 v. (lisätietoja tulossa pian)

Kids Dance 6-7 v. (lisätietoja tulossa pian)

Radiomiehenkatu 3, 20320 Turku, Finland

©2020 DC DIAMOND RY