Lastenryhmät

 

Lasten kilpatanssin alkeet

Torstaisin alkaen 20.8.2020 kello 17.00–18.00 

Ryhmä on tarkoitettu yli 7-vuotiaille kilpatanssista kiinnostuneille tanssijan aluille. Alkeiskurssilla tutustutaan tanssin maailmaan opetellen kuuden kilpatanssin peruskuviot. (Valssi, tango ja quickstep ja samba, cha-cha ja jive.)

 

Ryhmään voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta ja ilman paria. Tarvitset vain vaatteet, joissa on mukava liikkua ja iloisen mielen. 

Tähtioppilaiden taitoja pääsee ihastelemaan joulunäytöksessä kauden päättyessä. Uusille tanssijoille, kaksi ensimmäistä kertaa maksutta.

Ryhmät alkavat viikolla 34 ja päättyvät viikkoon 51.

Syysloma viikolla 42

Hinta: 70 € sis. jäsenmaksu, sisaralennus 10 €


Ilmoittaudu: Tästä

Ohjaajina: Eero Laine & Sandra Lankila

Dancemix

 

Maanantaisin 18.00–19.00 alkaen 17.8.2020


Tällä monipuolisella, rytmikkäällä ja mukaansa tempaavalla tunnilla yhdistellään eri tanssilajeja. Vaikutteita on mm. street dancesta (hip hop), breikistä ja discotanssista. Tunnit sisältävät myös helppoa akrobatiaa, mielikuvitusta herätteleviä freestyle osuuksia sekä näiden lisäksi tietysti äärimmäistä tanssin iloa. Tunneilla
tanssitaan tämän hetken trendikkäimpien biisien tahdissa.


Tunnit sopivat kaikille yli 7-vuotiaille, jotka ovat innostuneet liikkumisesta, tanssista, musiikista ja yhdessä tekemisestä.


Tanssijoiden taitoja pääsee ihastelemaan joulunäytöksessä kauden päättyessä. Uusille tanssijoille, kaksi ensimmäistä kertaa maksutta.


Ryhmät alkavat viikolla 34 ja päättyvät viikkoon 51.
Syysloma viikolla 42

Hinta: 70 € sis. jäsenmaksu, sisaralennus 10 €


Ilmoittaudu: Tästä
​​
Ohjaaja Rosa Blom

 

Kids Dance 4-5 v.

Maanantaisin 17.30-18.00 alkaen 17.8.2020

Pienille tanssijan aluille tarkoitettu tanssitunti, jonka tarkoitus on kehittää lapsen koordinaatiokykyä ja vuorovaikutustaitoja. Tunnilla tutustutaan ohjaajien avulla tanssin ja musiikin perustaan leikkien avulla. 

Tanssi on riemukas ja monipuolinen harrastus jonka voi turvallisesti aloittaa jo hyvin nuorena. Reipas meno kuuluu asiaan ja tunneista on varmasti iloa jokaiselle musiikista tai liikunnasta innostuvalle lapselle.

Tunnit on tarkoitettu 4-5 vuotiaille.

Pikkutähtösten tanssia pääsee ihastelemaan joulunäytöksessä kauden lopussa. Uusille tanssijoille kaksi ensimmäisestä kertaa maksutta.

Ryhmät alkavat viikolla 34 ja päättyvät viikkoon 51.

Syysloma viikolla 42.

Hinta: 50€ sis. jäsenmaksu, sisaralennus 10€.

Ohjaajina: Mira Ruohonen ja Anni Saarelma

Ilmoittaudu: Tästä

Kids Dance 6-7 v. 

Maanantaisin 18.00-18.45 alkaen 17.8.2020

Lasten tanssitunnilla on loistava fiilis! Tunneilla koetaan onnistumisen iloa ja tuetaan lapsen koordinaatiokykyä ja vahvistetaan sosiaalisia taitoja. Tunnit tarjoavat roppakaupalla liikkumisen iloa ja luovaa mielikuvitusta. 

Leikin, rytmin ja tanssin avulla kehitetään perusliikkumisen jaloa taitoa, parannetaan koordinaatiokykyä ja motoriikkaa, unohtamatta sosiaalisuutta ja musikaalisuutta. Tavoitteena on luoda lapselle lämmin, positiivinen ja pysyvä suhde tanssiin ja musiikkiin.

Tunnit on tarkoitettu 6-7 vuotiaille tanssijoille.

Opittuja taitoja pääsee ihastelemaan joulunäytöksessä kauden päätteeksi. Kausimaksu lähetetään kolmannen harjoituskerran jälkeen.

Ryhmät alkavat viikolla 34 ja päättyvät viikkoon 51.

Syysloma viikolla 42.

Hinta: 60€ sis. jäsenmaksu, sisaralennus 10€.

Ohjaajina Mira Ruohonen ja Anni Saarelma

Ilmoittaudu: Tästä

Radiomiehenkatu 3, 20320 Turku, Finland

©2020 DC DIAMOND RY