Ilmoittautuminen ja maksuehdot

Voit tulla meille jäseneksi mukaan toimintaan tai voit olla mukana vierailevana tanssijana. Toivotamme kaikki tanssijat sydämellisesti tervetulleiksi tanssimaan meille! 

 

Ilmoittautuminen 

Kaikille tunneille tai vapaaharjoitteluun on ilmoittauduttava etukäteen. 

Ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse info.dcdiamond@gmail.com tai ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumiset ovat sitovia. 

Varatut yksityistunnit ovat myös sitovia, mikäli olet estynyt osallistumaan varaamillesi tunnille, olet velvollinen joko maksamaan tunnit tai järjestämään tunneille toisen tanssijan. Ilmoittautuessasi hyväksyt maksuehdot ja toimintamallimme. Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla aina huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta ja sitä, että tiedot ovat ajan tasalla. 

 

Ryhmämaksut / KK maksut 

Ryhmämaksut maksetaan sähköpostiin tulevan laskun kautta, maksuaikaa on 14.päivää. Mikäli valitset kolme tai useamman ryhmän, niin voimme laskuttaa kurssimaksut kuukausimaksuina. Näin voidaan toimia myös niiden perheiden kohdalla, joiden perheistä on seurassa useampi harrastaja. 

Kilpa E-D ja kilpa C-A ryhmän maksut laskutetaan aina kuukausittain. Kaikki DC Diamondissa tapahtuvat ryhmät, kurssit ja yksityistunnit laskutetaan tanssijoilta sähköpostilla kuukausittain. DC Diamond ry ei palauta ryhmämaksua tai kuukausimaksua, mikäli oppilas keskeyttää opintonsa kesken kauden. Myös useammassa erässä valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi, mikäli kausi keskeytyy tanssijan omasta tahdosta. 

 

Jäsenmaksu 

DC Diamond ry on yhdistys, joka perii jäseniltään jäsenmaksun. Jäsenmaksu on maksettava kerran vuodessa (Kalenterivuosi). Jäsenmaksu erääntyy maksettavaksi kevätkauden alussa ilmoittautumisen yhteydessä. Syksyn kurssien osalta perimme jäsenmaksun puolikkaana. Huomioithan, että osa ryhmistämme sisältää jäsenmaksun. Seuraamme on mahdollista liittyä myös kannatusjäsenenä, lisätietoja info.dcdiamond@gmail.com  

 

Poissaolot 

Poissaoloja ei korvata tanssijalle. Mikäli valmentaja sairastuu tai on estynyt hoitamaan ryhmätuntinsa, niin seura järjestää joko sijaisen tai korvaavan kerran tunnille. 

  

Kausimaksujen hyvitys sairastapauksissa: Yksittäisiä tai alle neljän viikon sairaspoissaoloja emme hyvitä lainkaan. Palautamme kausimaksuja tai osan kausimaksusta vain lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus on toimitettava sähköpostilla info.dcdiamond@gmail.com  ennen palautuksen tai hyvityksen käsittelyä. 

 

Oppilaspaikka ja oppilaspaikan peruutus 

Oppilaspaikat varataan ilmoittautuneille, ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja oikeuttavat lähettämään laskun. Oppilaat, joiden edustusseura DC Diamond ry on, ovat etusijalla ryhmä tai yksityistunteja jaettaessa.  

 

Tanssikausi on jaettu kahteen lukukauteen (syys- ja kevätlukukausi). Ilmoittautuminen tapahtuu aina lukukausi kerrallaan. Oppilaspaikka ei siirry automaattisesti seuraavalle kaudelle. Oppilaspaikka on voimassa koko kauden (syys- tai kevätlukukausi). 

 

Jos oppilas haluaa muuttaa ryhmää tai keskeyttää tanssikauden aikana, on peruutus-/ muutosilmoitus tehtävä kirjallisesti osoitteeseen info.dcdiamond@gmail.com Keskeytyksen ollessa kyseessä, palautamme kausimaksun tai osan kausimaksusta harkinnan mukaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Tunneilta poisjääminen ei ole peruutus, eikä oikeuta hyvitykseen. 

  

Kilpavalmennus  

Kilparyhmiin sitoudutaan koko lukukaudeksi. Vaikka oppilas keskeyttäisi lukukauden kesken, emme palauta lukukausimaksua. Palautus tai hyvitys on mahdollista saada vain sairastapauksissa, lääkärin lausuntoa vastaan. (Kts poissaolot) Otamme mahdollisuuksien mukaan oppilaita mukaan kilparyhmiin myös kesken lukukauden.   

 

Tiedotus 

Tanssikoulu tiedottaa toiminnastaan nettisivuillaan sekä sähköpostitse. Huolehdithan että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Muuttuneet yhteystiedot tulee ilmoittaa sähköpostitse info.dcdiamond@gmail.com  

 

Vakuutus 

Tanssikoulullamme on tanssijoillemme (alle 18 v) voimassa oleva tapaturmavakuutus, joka korvaa harjoituksissa sattuneet vahingot. Kilpailutilanteissa sattuneita vahinkoja vakuutus ei korvaa. Kilpailevilla tanssijoilla on mahdollisuus ostaa vakuutuksellinen lisenssi tanssiurheiluliiton kautta.  

 

Muuta huomioitavaa 

Tuntien minimi oppilasmäärä on 5 hlöä. Pidätämme oikeuden poistaa tunti lukujärjestyksestä, jos oppilasmäärä ei täyty. Mikäli tunti ei toteudu tai se lopetetaan tanssikoulumme toimesta, palautetaan kausimaksu / osa kausimaksusta, mikäli oppilas ei halua vaihtaa toiselle tunnille. 
Matkapuhelimet pidettävä kiinni / äänettömällä tuntien aikana. Arvoesineet otettava mukaan saliin, tai ne on laitettava lukolliseen kaappiin. Tanssikoulu ei ota vastuuta hukkuneista tavaroista. 

Vanhemmat voivat odottaa lasten tanssitunnin ajan odotustiloissa. Vanhempia otetaan mukaan tanssisaliin vain opettajan kutsuessa. Ilmoitathan valmentajalle, jos oppilaalla on sairaus, josta valmentajan on hyvä tietää. 

Tanssikoulullamme on oikeus käyttää näytöksissä sekä esiintymisissä otettuja kuvia. Tanssikoulu voi dokumentoida tanssitunteja ja esityksiä kuvaamalla ja videoimalla. Kuvausmateriaalia voidaan käyttää opetustarkoitukseen, julkaisuissa, markkinoinnissa ja nettisivuilla. Ilmoita kirjallisesti ennen kauden alkua, jos et anna lupaa kuvamateriaalin käyttöön. 

Jotta asiointi kanssamme olisi mahdollisimman helppoa, niin käytössämme on vain yksi sähköpostiosoite, johon voit lähestyä meitä missä asioissa vain.  

Pidätämme kaikki oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin. 

Tervetuloa tanssimaan kanssamme!

Radiomiehenkatu 3, 20320 Turku, Finland

©2020 DC DIAMOND RY