top of page

OHJEET KILPAILIJOILLE, KATSOJILLE JA TUKIJOUKOILLE

Kilpatanssin kilpailupäiviin oleellisena osana kuuluu kannustava ja aktiivinen yleisö. Olemme pyrkineet ottamaan huomioon kaiken mahdollisen, jotta voisimme tarjota kilpailijoillemme parhaan mahdollisen kisapäivän ja tukijoukoille/katsojille parhaan mahdollisen kisakatselu kokemuksen.

 

Nämä ohjeet on laadittu meidän kaikkien turvaksi, sillä sinun turvallisuutesi on meille tärkeää. COVID-19 on edelleen keskuudessamme ja vaikuttaa tapahtumien käytännön turva- ja muihin järjestelyihin.

 

Ohjeet kaikille paikalla olijoille:

 

Ohjeiden noudattaminen on jokaisen kilpailupaikalle tulevan vastuulla. Ohjeiden noudattamista kilpailupaikalla valvoo kilpailunjohtaja yhdessä toimihenkilöiden kanssa. Toimihenkilöt voivat muistuttaa osallistujia sääntöjen noudattamisesta. Kilpailunjärjestäjällä on oikeus ohjata oireinen henkilö pois kilpailupaikalta.

 

Ennen omaa kilpailusuoritusta:

 

HUOM! Kilpailupaikalle ei saa tulla sairaana eikä hengitystie- tai vatsaoireisena. Tämä koskee kilpailijoita, toimihenkilöitä, talkoolaisia, yleisöä ja kaikkia kilpailutapahtumaan liittyviä henkilöitä. Oireettomana on oltava vähintään 24 h ennen tapahtumaa osallistuakseen yhteiseen päiväämme. 

 

Kilpailupaikalla on riittävästi käsidesiä, mutta suosittelemme myös oman käsidesin ja kasvomaskin tuomista ja käyttämistä THL:n suositusten mukaisesti. Jokainen päättää itse, käyttääkö maskia vai ei, me emme tuomitse ketään.

 

Normaalista poiketen pyydämme, että älä saavu kisapaikalle liian aikaisin, suosittelemme saapumista noin tuntia ennen omaa kisasuoritusta. Mikäli saavut aiemmin, niin voit nauttia kilpailuista katsomossa. Mikäli haluat oman suorituksesi jälkeen jäädä seuraamaan toisten kisasuorituksia, niin otathan tavarasi pukuhuoneesta ja siirryt katsomoon.

 

Saapuessasi kisapaikalle:

 

Pidä koko ajan turvaväliä (1–2 m) kaikkiin muihin henkilöihin, jos se on vain mahdollista. Tämä koskee myös ilmoittautumis- ja lipunmyyntipisteitä. Katsomolippujen myynti kisapaikalla tapahtuu ensisijaisesti kontaktittomalla lähimaksulla. Muutkin maksutavat toki käyvät, suosimme kuitenkin korttimaksuja.

 

Valitsethan pukuhuoneen, joka on riittävän väljä. Vältäthän tarpeetonta kokoontumista pukuhuonetiloissa. Naisten ja miesten pukuhuoneita on molempia yksi, lisäksi on käytettävissä suuri unisex pukuhuonetila.

 

Kilpailun aikana:

Muistetaan hyvä käsi- ja yskimishygienia, normaaliin tapaan THL:n ohjeiden mukaisesti.

Vältetään tarpeettomia fyysisiä lähikontakteja. Suositaan turvaväliä (1–2 m) kaikkiin muihin henkilöihin, jos se on vain mahdollista. Oman tanssiparin läheisyys toki ymmärretään.

Huomioithan katsomossa ja kahviossa turvavälit istumapaikkaa valitessasi.

Tuloksia tai mahdollisia eräjakoja ei tällä kertaa kiinnitetä kisapaikkojen seinille. Kaikkien kierrosten tulokset kuulutetaan ja julkaistaan jälkikäteen verkossa (Stelnet tulospalvelu >).

 

Kisasuoritus ja palkintojen jako:

Kilpailulattialle on eri sisäänmeno ja ulostulo väylät, joita jokaisen kisaajan tulee poikkeuksetta noudattaa. Vältäthän tarpeetonta kokoontumista tanssilattian ympärillä.

Palkinnot pyritään jakamaan heti finaalien jälkeen. Muistathan huolehtia turvavälin kisakumppaneihin myös palkintojen jaossa. Tällä kertaa jätämme kaiken suukottelun, halailun ja muun koskettelun kilpakumppaneiden kanssa välistä. Olemme onnellisia kilpakumppaneiden onnistumisista ja kannustamme heitä raikuvin aplodein. Pokaalit ojentelemme mahdollisimman etäältä ja onnittelemme pareja vain suusanallisesti.


 

Kilpailusuorituksen jälkeen:

Siirry pois pukuhuonetiloista mahdollisimman nopeasti. Varsinaista palkintokuvauspaikkaa meillä ei tällä kertaa ole. Mutta kauniista tanssijoista saadaan varmasti onnistuneita kuvia tuoreilla ideoilla.

 

Kahvio:

Kahviossa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan. Myynnissä on yksittäin pakattuja voileipiä ja herkullisia makeita tuotteita, joita toivomme mahdollisimman monien pääsevän nauttimaan tilanteesta huolimatta. Kahviossa suositellaan kontaktitonta lähimaksua tai tasarahaa.

Huomioi turvavälit myös kahviossa asioidessasi.

 

Kilpailussa on käytössä poikkeusjärjestelyjä, mm.

aikataulu on tehty porrastetusti niin, että samaan aikaan kisapaikalla on mahdollisimman vähän ihmisiä.

Siivousta on tehostettu.

 

Kiitos, kun huomiot poikkeuksellisen tilanteen. Kiitos myös siitä, että tulet mielelläsi katsomaan kisoja ja kannustamaan tanssijoita upeisiin suorituksiin.

Mikäli jokin asia aiheuttaa pohdintaa, olet aina tervetullut kysymään lisätietoja paikalla olevalta talkooväeltä. Autamme mielellämme.


 

Nähdään kisoissa!

bottom of page