Valmennus

DC Diamondin kilpatanssivalmennuksesta vastaa Joel Aumont ja hänen vetämänsä valmennustiimi, joka toimii tiiviissä yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa keskenään. Seuran valmennuksessa säilyy näin selkeä ajanmukainen tyylisuunta. Seuran valmentajatiimi soveltaakin sopivasti ja harkitusti kilpatanssin uusimpia kansainvälisiä suuntauksia, kuten urheilullisuutta ja dynaamisuutta. Valmennus pidetään selkänä kokonaisuutena.

Valmennuksessa tehdään yhteistyötä latvialaisen tanssiklubi Daugavan kanssa. Suomesta myös Jaak Vainomaa vierailee säännöllisesti DC Diamondissa.

Seuralla on yhteistyökontakti myös Italiassa Mola di Barissa Marianna Furion ja hänen tanssikoulunsa Sensazioni Movimenton kanssa.

Tanssijalähtöinen suunnittelu – kehitys perustuu hyvään perusosaamiseen. DC Diamondissa valmennus suunnitellaan jokaisen parin omista lähtökodista ja tavoitteista. Suunnittelussa otetaan huomioon parin resurssit. Kilpatanssissa valmentaja/valmentajat painottavat perusasioiden (eri tanssien rytmin tunnistaminen, ryhti ja vartalon kannatus, jalkatekniikka) oppimista ja sisäistämistä heti alkeista lähtien. Oppimisessa tanssijoita rohkaistaan tavoittelemaan ja etsimään oman osaamisensa äärirajoja. Kun edetään taitoluokissa ja vaatimukset kasvavat, vahva perusosaaminen on edellytys haastavampien taitojen oppimiseen.

DC Diamondissa kilpaurheilu on keskeinen osa valmennusta ja seura pyrkii kannustamaan ja tarjoamaan puitteet huipun tavoitteluun. Kilpatanssia voi kuitenkin harrastaa myös ilman kilpailullisia tavoitteita, esimerkiksi omia haasteitaan tavoitellen kannustavassa ja haastavassa treeniseurassa.

Radiomiehenkatu 3, 20320 Turku, Finland

©2020 DC DIAMOND RY